Cycling

Pentru data de 23 mai 2013, între orele 15:00 – 17:00, v-am pregătit un tur organizat de biciclete prin Cluj Napoca având ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de deplasare în spațiul urban cât și mișcarea ca mijloc de tonifiere a organismului. Așadar aveți ocazia ca, în cadrul Săptămânii Turistului Clujean, sa pedalati alături de prietenii vostri pe străzile din Cluj Napoca, în mod organizat. Va invităm sa vă alăturați și să anuntați bicicliștii clujeni despre acest eveniment.

Plecarea va avea loc joi, 23 mai 2013, din parcarea Iulius Mall și presupune un traseu lejer posibil de parcurs de către orice doritor. Vă rugăm sa ajungeti la locul de întalnire, cu bicicleta proprie, la ora 14:50 pentru a simplifica procesul de organizare. Vă mulțumim!

Traseu propus:

Parcare Iulius Mall – Strada Alexandru Vaida Voevod – Aleea Slanic – Bulevardul Nicolae Titulescu – Piata Cipariu– Piata Stefan cel Mare – Piata Avram Iancu – Bulevardul 21 Decembrie 1989 – Piata Unirii – Bulevardul Eroilor – Calea Dorobantilor – Strada Theodor Mihali – Parcare Iulius Mall

Distanța parcursă – aproximativ 7,5 km

Traseu biciclete, 23 mai 2013, Zi-le de TurismÎn cazul în care sunteți student / studentă și nu aveți bicicletă dar v-ar face placere sa vă alăturați acestei acțiuni aveti posibilitatea de a închiria în mod gratuit una dintre cele 50 de biciclete din programul StudentOBike disponibile în Complexul Studențesc Hașdeu al Universității Babeș Bolyai din data de 8 aprilie 2013.

Vă așteptăm!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s